A kitűnő Kocsonyafesztivál értékelése, jövőre jöhet a 25. is

Megosztás

A polgármester máris a jövő évi eseménysorozatra gondol előre. Az idei pedig igazán remek programnak bizonyult, péntektől vasárnapig felizzott Miskolc belvárosa.

Fantasztikus hétvége van mögöttünk. Több százezer ember Miskolc utcáin, több száz program a városban. Koncertek, kulturális események, finom ételek, italok, baráti beszélgetések. Veres Pál értékelte az elmúlt hétvégét. “Bátran mondhatom, újra megtelt a város főutcája, és ilyenkor talán még jobb miskolcinak lenni.

Miskolc, a miskolciak megmutatták igazi arcukat. Megmutatták az ideérkezőknek, miért is jó itt élni. A visszajelzések alapján vendégszeretetből is jól vizsgáztunk a hétvégén. Köszönöm Miskolc, hogy együtt ünnepelhettünk! Köszönöm a szervezőknek – az Uni-Garden Kft. és a Miskolci Kulturális Központ csapatának -, hogy ilyen színvonalasan összerakták a programokat. Köszönöm mindenkinek, aki támogatta a Kocsonyafesztivált, aki tett azért, hogy az idén is ilyen óriási ünnep, ilyen óriási buli kerekedjen Miskolcon – írta saját közösségi oldalán Veres Pál.

Sőt, már előretekintve azt is megemlítette, hogy találkozzunk jövőre is, a 25. jubileumi Kocsonyafesztiválon. Alig várjuk.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek